The Fantastic Four

The Fantastic Four utsågs till "Bästa Vokalgrupp" samt "Bästa bidrag alla kategorier" vid "World Championships of Performing Arts" i Hollywood 2012. Närmast väntar krogshowen ”Why do fools fall in love” med premiär i Stockholm, april 2013. En rikstäckande turne planeras till hösten.

Det mest fantastiska jobbet

Posted by on sep 20, 2017

Det mest fantastiska jobbet

IMG_5803Ibland har man verkligen det mest fantastiska jobbet i världen och igår var verkligen en sådan dag. The Fantastic Four var inbokade att utföra en föreställning för 150 internationella golfspelare från hela världen, det flesta var i huvudsak från USA och Kanada, men även många från de asiatiska länderna var representerade. Här ska arrangören Rolf Ilrot ha en stor eloge för ett mycket välarrangerat event, det var perfekt från början till slut, t.om. vädret var på topp hela tiden.

Vi kände redan från början att detta skulle bli ett bra gig då medelålder var nånstans mellan 65-70 och så då mest personer från staterna, lägg sen till fyra snubbar som sjunger 50-60tals låtar och succen var ett faktum:) Det är ingen överdrift att säga att varje nummer i sig var som ett extranummer sånt drag var det i lokalen, otroligt kul att få ett sådant gensvar. Senior Amateur Golf Society som arrangerade eventet vill nu gärna se oss igen fast då på någon annan ort i världen då de har liknande tillställningar runt hela klotet, så det verkar som det kommer bli fler flygresor för The Fantastic Four i framtiden.

Skön start efter en välbehövd semester!:)

Submit a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *