The Fantastic Four

The Fantastic Four utsågs till "Bästa Vokalgrupp" samt "Bästa bidrag alla kategorier" vid "World Championships of Performing Arts" i Hollywood 2012. Närmast väntar krogshowen ”Why do fools fall in love” med premiär i Stockholm, april 2013. En rikstäckande turne planeras till hösten.

Det gick ett sus i publiken.

Posted by on okt 16, 2015

Det gick ett sus i publiken.

Clarion Hotel Arlanda Airport, ja det var gårdagens spelplats, förresten utsedd till det finaste Clarion hotel i världen enligt de som verkade där och det var ett riktigt snyggt designat hotell, har alltid gillat hotellmiljö, det är liksom som en frizon men en himla massa mäniskor från hela världen på ett och samma ställe. När vi sent igår gick på scenen gick det ett sus i publiken och man kände i hela kroppen att detta kommer bli en kul kväll, vi kunde använda oss av vårt egendesignade ljus och filmklipp vilket förhöjde intrycket och gästerna var inte sena med att spontandansa mellan borden, en äldre dam blev så glad att hon hoppade upp och ville dansa med Daniel, vilket härligt jobb man har att få göra människor glada, så ska det vara hela tiden:)

Till Clarion Hotel vid Arlanda återvänder jag gärna till fler gånger, ni var grymt proffsiga, tack!

Robert

1 Comment

  1. Ni var SUPER!!! Jag var med i publiken och var en av dem som var uppe och spontandansade. tror ja det, det gick ju inte att sitta still när det är så bra musik!! fantastiskt framfört! Ni gjorde kvällen för oss. TACK! från Per

Submit a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *